Mor og barn buketter

  • Mor og barn buket

    kr. 400,00kr. 800,00

    Altid dejligt når der kommer et nyt familiemedlem, og det fejrer vi heldigvis stadig med en fine blomster til mor og barn. Vi anbefaler mor og barn buketter fra 500,- Vi binder naturligvis og mor og barn […]

Hvad er en Mor og Barn buket?

En Mor og Barn buket buket er faktisk et blomster arrangement som består af to – eller måske flere – separate buketter. Hovedbuketten symbolisere moderen, og har almindelig størrelse. Den er ledsaget af en mindre buket, som symboliserer den lille ny i familien. Traditionelt vil en Mor og Barn buket holdes i ens farver, som afhænger af den nyfødtes køn. Således vil du kunne finde de klassiske Mor og Barn buketter i lyseblå eller lyserød. Hos Kreative Blomster leverer vi dog gerne Mor og Barn buketter i neutrale farver, lige som du også kan bestille de populære arrangementer med flere små buketter, skulle den lykkelige familie være begavet med tvillinger eller trillinger. Og du kan naturligvis altid selv komme med ønsker til bukettens mere specifikke indhold når det kommer til blomster typer eller farver.

En Mor og Barn buket leveres komplet med smukke bånd og andre dekorationer, klar til at blive sat i vase på fødestuen. Du kan vælge at lade din Mor og Barn buket ledsage af en ekstra gave, for eksempel en æske chokolade eller en flaske vin så der også er noget til faderen. Og har du brug for en allergivenlig version af den fine Mor og Barn buket kan du altid gøre opmærksom herpå i forbindelse med bestilling.

Levering af Mor og Barn buket direkte til hjemmet eller hospitalet

Skal familieforøgelsen i din nærmeste omgangskreds markeres med en smuk blomstergave? Så bør du overveje en Mor og Barn buket.

Hvis du bestiller din Mor og Barn buket inden kl. 14:00, sender vi den samme dag. Du kan være helt sikker på at blomsterne i alle buketter er friske og smukke ved ankomst. Og du kan være tryg ved at din Mor og Barn buket leveres direkte til den ønskede adresse, uanset om det drejer sig om modtagerens hjem eller fødeafsnittet på det lokale hospital.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.