Stort udvalg af smukke buketter og lækre specialiteter

Skønne/Flotte buketter

Bårebuketter er blomsterdekoration som anvendes i forbindelse med begravelse eller bisættelse. I modsætning til kistepynt så som en båredekoration, som er konstrueret meget stramt for at kunne holde sin facon på kisten, ligner en bårebuket mere en almindelig blomsterbuket. Blandt andet er blomsternes stilke frie.

Forskellen på en bårebuket og en almindelig buket er at en bårebuket har en flad bagside. På den måde kan bårebuketten ligge flot på gulvet i kirken uden at trille rundt. 

Du kan bestille en bårebuket til en begravelse eller bisættelse uanset din relation til den afdøde. Det er almindelig skik og brug at bårebuketter placeres på kirkegulvet før selve ceremonien, hvor de pynter og liver op mellem bænkerækkerne. Og i takt med at kisten bæres ud af kirken samledes blomster arrangementerne op, hvorefter de anbringes på graven.

Bårebuketten kan sagtens holde sig frisk og smuk i flere dage efter bisættelsen. Men hvis du er i markedet efter en dekoration hvis blomster kan holde sig i længere tid bør du vælge en decideret båredekoration, en krans eller anden form for kistepynt hvor stilkene er afklippede og stukket i en stikmasse som kan holde på fugten.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.