Kistepynt til begravelse eller bisættelse

Bårebuketter, kistepynt og begravelsesblomster

Når et nært og kært menneske går bort, vil man som pårørende gerne tage afsked på smuk og værdig vis. Derfor vælger mange pårørende til afdøde at afholde en ceremoni, som regel i en kirke eller alternativt i et kapel, hvis den afdøde ikke nærede ønske om en gejstlig handling. 

Denne ceremoni kan være en stor hjælp for de nærmeste, når det handler om at sige farvel. Venner og familie kan samles fra nær og fjern for at deltage i bisættelsen, og dagen bliver ekstra smuk og mindeværdig, når kisten og kirken bliver fyldt med smukke blomster.

En kistepyntning laves så den passer til afdødes ønsker, vi finder ud af i samarbejde med de pårørende, om kistedekorationen skal være traditionel, hjerteformet, et kors eller om der for eksempel skal indgå roser fra afdødes have. Vi elsker at gøre det sidste farvel personligt og smukt.

I Danmark har vi, som mange andre steder rundt omkring i verden, en smuk tradition for at lade markeringer af livets højdepunkter ledsage af farvestrålende blomster. Dette gælder nærmest bogstaveligt talt alt fra vugge til grav.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.