Flotte buketter til enhver anledning

Skal din hustru eller kæreste forkæles, eller vil du gerne ønske en ven eller slægtning i den anden ende af landet tillykke på fødselsdagen? Så går du aldrig helt galt i byen med en flot buket blomster. Og her kan du med fordel vælge et blomster arrangement fra Kreative Blomster.

Sig tillykke med blomster og gaver leveret til døren

Stort set alle folkeslag over hele verden har tradition for at give smukke, farvestrålende blomster ved særlige lejligheder.  Blandt de mange anledninger hvor flotte blomsterbuketter gør sig rigtig godt finder vi bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæer og familieforøgelse. 

Den helt store fordel ved at vælge en blomsterhilsen er at du altid kan få den smukke buket leveret direkte til modtageren. Uanset om han eller hun befinder sig derhjemme eller på en institution – for eksempel et hospital eller et plejehjem – eller om vedkommende er på arbejde, vil et blomsterbud med en smuk buket afskårne blomster altid vække lykke og glæde.

En Mor og Barn buket bestående af en stor og en lille buket i identiske farver er eksempelvis en smuk gestus i anledning af familieforøgelsen. Du kan få de søde Mor og Barn buketter i eksempelvis lyserøde og lyseblå farvetoner, og vi kan selvfølgelig også levere dem i neutrale farver samt i tvillinge eller trillinge versioner.

Du kan vælge kun at sende blomster, eller du kan supplere buketten med en gave fra vort sortiment i den online shop.

Send en smuk buket til begravelsen eller bisættelsen

Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage i begravelse eller bisættelse af et familiemedlem, en ven eller en medarbejder kan du vise din omtanke og kondolence med en blomsterbuket. Dette vil glæde de efterlevende og gøre afskeden smukkere.

Hos Kreative Blomster er vi leveringsdygtige i såvel almindelig buketter som bårebuketter og kistedekorationer – se hele udvalget i den online shop.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.