Bårebuketter

Bårebuketter til et smukt sidste farvel

Bårebuketter er en liggende buket der anvendes i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Bårebuketter bruges, når du ønsker at sende en hilsen til de pårørende uden, at det skal være en båredekoration eller et større arrangement. Vi anbefaler bårebuketter fra 250-300kr og opefter, men vi binder dem naturligvis også mindre. Vi bruger altid farver, der passer til om afdøde er en mand eller en kvinde, og afstemmer den efter årstidens blomster. Hvis du ønsker et mere holdbart blomsterarrangement, anbefaler vi båredekorationer, kranse eller hjerter, da de er lavet i oasis.

Du kan bestille en bårebuket til en begravelse eller bisættelse uanset din relation til den afdøde. Det er almindelig skik og brug at bårebuketter placeres på kirkegulvet før selve ceremonien, hvor de pynter og liver op mellem bænkerækkerne. Og i takt med at kisten bæres ud af kirken samledes blomster arrangementerne op, hvorefter de anbringes på graven.

Hvilke blomster bruges til en bårebuket?

Der er ingen regler for hvilke blomster, der kan anvendes i forbindelse med fremstilling af bårebuket. Mange vælger klassiske blomstertyper så som roser, liljer eller chrysantemum. Disse blomster kan være, lige som farverne hvid, creme, rosa og rød, de foretrukne til begravelse eller bisættelse.

Men hvis du er glad for kornblomster, valmuer, solsikker, tulipaner, bonderoser eller lignende blomster, kan du også få fremstillet en smuk bårebuket ud af denne type blomster – selvfølgelig forudsat, at de er i sæson og til at fremskaffe.

Bestil din bårebuket inden kl. 14.00 dagen før – så kan du være sikker på at Kreative Blomster leverer til den aftale adresse inden ceremonien påbegynder.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.