Båredekorationer

Bestil båredekorationer hos Kreative Blomster

Blandt blomsterbinderens fornemmeste opgaver finder vi fremstilling af smukke blomster arrangementer til brug i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Lige som vi markerer livets store overgange – for eksempel fødsel, dåb, konfirmation, bryllup og runde fødselsdage – med blomster, har vi i Danmark også tradition for at gøre afskeden med vore kære afdøde ekstra og særligt mindeværdig ved brug af bårebuketter, kistepynt og andre blomster dekorationer.

Båredekorationer er et holdbart blomster arrangement lavet i oasis, og du kan naturligvis også få bånd på din dekoration. Det er som regel de tætteste pårørende, gode venner og andre tætte relationer som bestiller båredekorationer.

Den ceremoni, som afholdes i forbindelse med en bisættelse, kan afvikles på forskellig vis afhængig af den afdødes, og de efterlevendes ønsker. Uanset om ceremonien skal foregå i en kirke, eller om en verdslig bisættelse var den afdødes sidste ønske, vil smukke og levende blomster dog altid være gangbare i denne sammenhæng.

Båredekoration og bårebuket – hvad er forskellen?

Båredekorationer er fremstillet af afskårne blomster, hvis stilke er stukket ned i oasis. Dette gør at båredekorationens blomster kan holde sig friske længere, da stilkede får tilført væde.

Ofte vil båredekorationer være med bånd, typisk påtrykt med en afsked fra de pårørende. 

En bårebuket er en liggende buket. Bårebuketten kan sammensættes af mange forskellige blomster – der er ingen regler for hvilken blomst eller hvilke farver der skal indgå i en bårebuket.

Bårebuketter kan naturligvis også have et påsat bånd.

Levering af båredekoration fra Kreative Blomster

Bestil din bårebuket inden kl. 14.00 dagen før – så kan du være sikker på at Kreative Blomster leverer til den aftale adresse inden ceremonien påbegynder.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.

da_DKDanish